KlubKampioen
Registreren

Financieel

Alle financiële transacties binnen het systeem zijn hier aan te maken dan wel terug te vinden.

Hoe verstuur ik een factuur naar leden?

Via financieel en dan rechts onderin klik op factuur batch. Zodra je alles hebt ingesteld worden de facturen uitgestuurd. Als je echter 1 factuur wil uitsturen moet je op het bewerk icoon klikken achter het lid in de dialoog.

Hoe maak ik een incasso aan voor de leden?

Via financieel en dan rechts onderin klik op incasso batch. Zodra je het bestand wil gaan inleveren vink dan wel "Definitieve export" aan, zodat het ook verwerkt wordt in het systeem zoals in het bestand staat.

image
Incasso aanmaken

Ik heb niet de knop incasso batch of factuur batch?

Als je deze knop niet hebt kan dit meerdere reden betekenen. De meest voorkomende reden is dat je niet de juiste rechten hebt. Dit kan de administrator van het systeem oplossen voor je. Als je wel de juiste rechten hebt dan kan het zijn dat er gegevens ontbreken in de instellingen. Controleer of alle informatie is ingevuld in de instellingen en kijk of dan de knop wel naar voren komt.

Waarom is het eerste termijn hoger dan de kosten die op de website staan?

Bij de inschrijving van het lid worden alleen de inschrijfkosten betaald. Dit betekend dat de periode van inschrijving tot aan volgende incasso ronde niet betaald wordt. Dit wordt meegenomen in de volgende incasso ronde. Dit kunnen leden ook terug vinden in hun Profiel → Transactions

image
Transactie overzicht lid