KlubKampioen
Registreren

Lesaanbod

Op het lesaanbod staan alle lessen die gegeven worden gedurende de week. Ook worden vakanties hierop getoond en is het mogelijk om trainers hier voor te stellen, presentielijsten in te vullen door de trainers en af te melden voor een les door leden.

Hoe voeg ik een nieuwe locatie toe?

Ga naar lesaanbod toe en klik rechts onderin op bewerken. Vervolgens opent er een nieuw scherm en klik weer rechts onderin. Tot slot vul je alle gegevens in voor de nieuwe locatie en dan wordt deze toegevoegd.

Hoe voeg ik een nieuwe lestijd toe?

Ga naar lesaanbod toe en klik rechts onderin op bewerken. Vervolgens opent er een nieuw scherm en selecteer de locatie boven in het scherm. Klik vervolgens op de knop lestijd toevoegen.

Hoe voeg ik een vakantie toe?

Ga naar lesaanbod toe en klik rechts onderin op bewerken. Vervolgens opent er een nieuw scherm en ga helemaal naar de laatste tab. Klik op de knop vakantie toevoegen en vul het formulier in zonder "Huidige lessen uit het rooster halen tijdens de vakantie" aan te vinken en klik op opslaan.

image
Vakantie

Hoe voeg ik een vakantie rooster toe?

Ga naar lesaanbod toe en klik rechts onderin op bewerken. Vervolgens opent er een nieuw scherm en ga helemaal naar de laatste tab. Klik op de knop vakantie toevoegen en vink "Huidige lessen uit het rooster halen tijdens de vakantie" aan. Vul vervolgens het formulier in en klik op opslaan.

image
Aangepast lesrooster

Hoe koppel ik een standaard trainer aan een les?

Ga naar lesaanbod toe en klik rechts onderin op bewerken. Vervolgens opent er een nieuw scherm en klik op bewerken van de les waarvoor we een standaard trainer willen instellen. Vink onderaan welke trainers we als standaard willen hebben en klik op opslaan.