KlubKampioen
Registreren

Pagina's

Maak zelf pagina's aan om extra content op de website te plaatsen. Deze pagina's kunnen alleen informatie bevatten en zullen geen data gaan genereren. De data generatie wordt gedaan door de standaard geleverd pagina's.

Hoe voeg ik zelf een pagina toe?

Custom pagina's kunnen aangemaakt worden via de instellingen → Menustructuur. Onderaan de pagina staat een knop om custom pagina's aan te maken. Na het aanmaken van de pagina moet deze nog wel toegevoegd worden aan het menu voordat de pagina zichtbaar is. Vooraf bezoek is mogelijk door de link achter de pagina.

image
Menu samenstellen

Hoe voeg ik content toe op mijn zelf gemaakte pagina?

Ga naar de zelf aangemaakte pagina en vervolgens zie je rechts onderin een plusknop staan. Op het scherm wat opent vul je alle informatie in. Daarna klik je op opslaan. Het artikel is nu geplaatst. Door te spelen met de publicatiedatum kun je de volgorde van de artikelen aanpassen.

image
Aanmaken nieuwe content