KlubKampioen
Registreren

Nieuws

Belangrijke gebeurtenissen binnen je sportvereniging melden aan de leden kan via het nieuws.

Hoe voeg ik een nieuwsbericht toe?

Om een nieuws artikel toe te voegen gaat u naar de nieuwspagina in het menu. Vervolgens zie je rechts onderin een plusknop staan. Vervolgens vul je alle informatie in op het scherm en klik je op opslaan. Het artikel is nu geplaatst. Als je de publicatiedatum aanpast naar een datum in de toekomst zien leden het bericht pas zodra deze datum verstreken is.

Ik heb geen toevoegknop voor nieuwsberichten

Als deze knop ontbreekt, dan betekend dat je te weinig rechten hebt om dit te mogen uitvoeren. De administrator van het systeem kan deze rechten uitdelen.

Nieuwsberichten zijn niet zichtbaar voor de leden?

Als je artikel niet zichtbaar is voor leden betekent dit vaak dat de publicatiedatum in de toekomst ligt. Pas deze aan naar de datum van vandaag of een in het verleden.

image
Publicatiedatum in de toekomst

Nieuwsberichten foto's zijn niet zichtbaar voor alle leden?

In dit geval zal vaak het vinkje aanstaan "Afbeeldingen en bestanden alleen voor leden". Als dat het geval is moeten de leden ingelogd zijn om de afbeeldingen/bestanden te kunnen zien.