KlubKampioen
Registreren

Activiteiten Beheer

Leden kunnen online inschrijven voor een activiteit en ontvangen daarna alle updates digitaal.

Hoe maak ik een activiteit aan?

Om een activiteit te kunnen aanmaken moet er een activiteiten template gemaakt zijn. Als deze aanwezig is kun je op de activiteiten pagina klikken op de plus knop rechts onderin. Kies daarna voor activiteit. Vul het formulier in en selecteer bij type het juiste template. Vergeet niet het vinkje om de inschrijving te openen. Als deze niet aanstaat zal de inschrijving niet geopend zijn.

Wat is een activiteiten template?

Een activiteiten template is een template waarin de prijzen vast liggen voor een activiteit. Ook kunnen hierin extra velden toegevoegd worden bij een prijs. Dus als een lid kiest voor een bepaalde optie in de activiteiten dan kan het zijn dat er extra informatie nodig is en deze wordt dan getoond bij het inschrijfformulier.

image
Inschrijfformulier

Hoe maak ik opties verplicht voor mijn examens?

Bij een diploma kunnen extra eisen gesteld worden. Denk hierbij aan betere kwaliteit materiaal. Via het template kun je aangeven voor welke diploma's de prijs beschikbaar is. Daarna kun je per optie aangeven of deze beschikbaar is voor de diploma. Als ze beschikbaar gesteld worden dan kan het lid zelf de keuze maken om deze optie te kiezen. Kies je ervoor om deze verplicht te maken. Dan moet het lid een keuze maken uit de opties.

image
Verplichte opties

Er zijn nog niet zoveel deelnemers voor mijn activiteit, hoe promoot ik dit?

Bij het bewerken van de activiteit kun je bij de details kiezen voor promoten. Op basis van filters kan er een mail uitgestuurd worden naar alle leden die voldoen aan deze filter. Denk hierbij aan filters op basis van leeftijd, rollen, geslacht of beoefende sport. Verder is het ook mogelijk om een notificatie op de presentielijst te plaatsen. Deze worden zichtbaar voor de trainers en kunnen ze het nogmaals melden aan het einde van de les aan de leden.

image
Promote onder de leden

Mijn activiteit toont dat inschrijven nog niet mogelijk is?

Als de activiteit aangeeft dat het nog niet mogelijk is om in te schrijven dan staat hoog waarschijnlijk het vinkje voor inschrijving geopend niet aan. Het kan ook zijn dat er gekozen is voor uitnodigingen en je nog niet uitgenodigd bent. Of de sluitingsdatum is al voorbij dan kan er ook niet meer ingeschreven worden

Hoe geef ik extra informatie over activiteiten in het algemeen?

In de Instellingen → Activiteiten kun je informatie type over activiteiten. Deze wordt dan altijd bovenaan de activiteiten pagina geplaatst. Je kunt hier informatie geven over type activiteiten. Waar leden op moeten letten bij inschrijven.