KlubKampioen
Registreren

Externe Activiteiten

Externe activiteiten zijn activiteiten waaraan ook deelnemers van andere verenigingen mee kunnen doen. Deze schrijven in via een aparte inschrijf pagina.

Hoe kunnen externe deelnemers inschrijven voor mijn activiteit?

Op de bewerk pagina van een extern toernooi staat een url. Deze kun je Kopiƫren en versturen naar andere verenigingen. Wanneer je deze pagina opent zie je de pagina die andere verenigingen gebruiken om in te schrijven.

image
De url om verenigingen uit te nodigen

De inschrijving bestaat uit 2 delen. Eerst vult men de leden in die mee gaan doen en in stap 2 betalen ze om de inschrijving te voltooien. Er is ook de mogelijkheid de pagina in stap 2 te delen met een penningmeester zodat deze de betaling kan voltooien.

Hoe koppel ik mijn interne activiteit aan een externe activiteit?

De leden van de eigen vereniging kunnen nu nog niet inschrijven voor de activiteit. Hiervoor moet eerst een interne activiteit aangemaakt worden. Als deze is opgeslagen kun je op de tab "Externe activiteit" koppelen met de eerder aangemaakte externe activiteit.

Je kan hier dus ook koppelen met externe activiteiten van andere verenigingen die KlubKampioen gebruiken

Hoe zet ik mijn leden door naar de externe activiteit?

Bij het bewerken van het interne toernooi staat nu een knop "Inschrijven bij externe activiteit". Wanneer je hier op klikt zet het systeem alle inschrijvingen klaar die nog niet eerder zijn verwerkt. Je vult vervolgens de mogelijk ontbrekende informatie verder in en gaat dan door naar de betalen stap.

Voor een extern toernooi wat je zelf organiseert is het gratis en zet je de leden gelijk door. Voor toernooien van andere verenigingen betaal je via Mollie het inschrijfbedrag voor de betreffende leden.

Hoe koppel ik externe competities?

Dit werkt precies hetzelfde als voor activiteiten. Zowel het aanmaken en het inschrijven. Zie bovenstaande beschrijving en de beschrijving op de pagina "Competities".