KlubKampioen
Registreren

E-mail

Alle communicatie vanuit KlubKampioen gaat via e-mail. Hiervoor wordt hoofdzakelijk gebruik gemaakt van de e-mailadressen bij leden en proeflessen. Wanneer grote hoeveelheden e-mails worden verzonden kan het soms iets langer duren voordat alle e-mails verzonden zijn.

Waarom worden mijn e-mails niet meteen verzonden?

Inlogmails worden meteen verstuurd, alle andere e-mails worden eerst opgeslagen in een wachtrij. Daarna wordt de wachtrij gefaseerd uitgestuurd, dit zorgt ervoor dat de e-mails minder vaak in de spam belanden.

Kan ik zien hoeveel e-mails er nog uitgestuurd moeten worden?

Via Instellingen → mailoutbox kun je zien welke e-mails er zijn verzonden en welke nog klaar staan om te verzenden. De grafiek geeft aan hoe ver het systeem is met het uitsturen van de emails. Zodra ze hier bij staan worden ze altijd uitgestuurd maar het kan soms wat langer duren.

Staat er dat de mail verzonden is maar geven leden aan niks te hebben ontvangen? Vraag dan om in de spam inbox te kijken. Vaak zijn de e-mails hier alsnog terug te vinden.

Kan ik e-mailtemplates aanmaken?

Ja, via Instellingen → E-mail templates kun je templates aanmaken. Vervolgens kun je deze gebruiken op verschillende plekken in het systeem. Onder andere bij presentielijsten en in het dashboard.

Is het mogelijk om de aanhef aan te passen?

Via Instellingen → E-mail templates kun je onder het kopje "Aanhef email" instellen welke aanhef er gebruikt moet worden voor verschillende leeftijden. Vul je geen leeftijd in geldt dit voor iedereen. Hiermee is het dus mogelijk om voor kinderen en jeugd de ouders/verzorgers aan te schrijven en voor volwassenen het lid zelf te vermelden. Om de voornaam van het lid toe te voegen gebruik je "tags". Zie hiervoor onderstaande afbeelding.

image
Het toevoegen van een voornaam