KlubKampioen
Registreren

Activiteiten Deelnemers

Leden die zichzelf hebben aangemeld voor deelname aan een activiteit.

Waar vind ik de complete lijst van deelnemers?

In de activiteit staat een kopje deelnemers. Hier kun je een export downloaden van de deelnemers. In deze export zit alle benodigde informatie om in te kunnen schrijven. Tevens zie je hier ook een overzicht van welke leerlingen nog niet hebben ingeschreven maar wel het formulier hebben ingevuld.

image
Exporteren deelnemers

Hoe voeg ik sessie tijden toe?

In de activiteit staat een kopje sessies. Hier kun je nieuwe sessietijden toevoegen voor de activiteit. Zodra alle deelnemers zijn ingedeeld kan je de sessietijden e-mailen via de knop onderaan de lijst. Dan wordt er een e-mail gestuurd naar het e-mailadres waarmee is ingeschreven en een e-mail gestuurd naar het primaire e-mailadres van een lid.

Hoe nodig ik leden uit voor een activiteit?

In de activiteit onder details kun je aanvinken dat leden alleen mogen inschrijven als ze zijn uitgenodigd. Vervolgens kun je bij de deelnemers tab leden uitnodigingen voor deze activiteit.

Waarom worden niet alle leden getoond op de openbare deelnemers lijst?

Leden mogen zelf aangeven of hun data openbaar beschikbaar is. Dit doen ze bij de inschrijving van een activiteit. Daarna kunnen ze na het inschrijven dit nog steeds wijzigen bij de activiteit zelf. Hierdoor kan de lijst voortdurend wijzigen en zal dus ook niet de totale deelnemers lijst getoond worden. Het doel van deze lijst is het laten zien dat vrienden ook mee doen aan de activiteit en daardoor leden over de brug trekken.

image
Openbare deelnemers

Ik wil een lid korting geven voor een activiteit, hoe doe ik dit?

In de activiteit onder details staat een optie om actiecodes aan te maken. Hierbij kan je kiezen om een korting te geven van een vast bedrag. Ook is het mogelijk om een percentage korting te geven. Codes zijn niet uniek en kunnen meerdere keren gebruikt worden. De codes zijn wel te sluiten op dezelfde pagina.

Er staan nog leden in de winkelwagen hoe benader ik die leden?

Om het lid te benaderen kun je een notificatie op de presentielijst zetten. Je koppelt dan een notificatie op basis van een lid en dan kan de trainer dit doorgeven. Het is niet mogelijk om via een activiteitenbeheerder aan e-mailadressen te komen. Dit in verband met de privacy wetgeving.