KlubKampioen
Registreren

Coaches

Coaches zijn personen die meegaan bij activiteiten om de leden te begeleiden. Het systeem zorgt voor het uitnodigen en beheren van de coaches.

Hoe voeg ik coaches toe?

Coaches kunnen toegevoegd worden via Instellingen → Coaches. Een coach kan een lid zijn, dan selecteer je het betreffende lid. Is de coach geen lid dan moeten de NAW gegevens handmatig toegevoegd worden in het dialoog.

Bij het aanmaken geef je ook de beschikbaarheidsvoorkeur op en via "tags" geef je de eisen aan waaraan een coach. Deze tags gebruik je later weer bij het uitnodigen van coaches voor een toernooi.

Bijvoorbeeld
- Activiteiten categoriseer je op basis van niveau A, B en C.
- Een coach geef je via tags de niveau's waaraan deze voldoet in dit voorbeeld A en B.
- Als je nu bij een activiteit aangeeft dat alleen coaches met niveau B kunnen coachen dan zullen alleen die coaches een uitnodiging ontvangen voor deze activiteit.

Hoe regel ik coaches voor mijn activiteit?

  1. Ga naar Activiteiten en bewerk een activiteit.
  2. Klik op coaches.
  3. Klik op de knop om aan te geven dat je coaches nodig hebt.
  4. Vul bij tags de eisen in welke coaches er nodig zijn

De coaches ontvangen zelf een mail waarin gevraagd wordt of ze beschikbaar zijn.

image
Het beheer van coaches bij een toernooi

Hoe plan ik de coaches in voor een activiteit?

Via de pagina Activiteiten → Inzicht kun je op te tab "Coaches" zien welke coaches er beschikbaar zijn voor welke activiteit. Tijdens het bewerken van een activiteit klik je op de knop "Plannen" om coaches toe te wijzen aan het toernooi. Ook hier zijn de beschikbare coaches zichtbaar.

image
Beschikbaarheid van de coaches

Wanneer ontvangen de coaches de informatie over de activiteit?

Wanneer een coach ingepland wordt voor een activiteit ontvangen ze direct een e-mail hierover. Daarnaast ontvangt men 5 dagen voor de activiteit een e-mail met meer informatie over de activiteit. Hierin zit ook een link naar het leerlingvolgsysteem voor de betreffende activiteit.