KlubKampioen
Registreren

Proeflessen

KlubKampioen automatiseert het aanmelden voor proeflessen en converteren van proefles naar volwaardig lid.

Hoe meld een proefles zichzelf aan?

Op de website staat een knop "Nieuwe proefles". Op het daarop volgende formulier geven ze eerst hun NAW gegevens vervolgens kiezen ze welke sporten ze willen beoefenen. Het is hier mogelijk om meerdere sporten aan te vinken.

image
NAW gegevens

Op basis van de geboortedatum en gekozen sporten toont het systeem het lesaanbod met daarin alle mogelijke lessen die voldoen aan eerder genoemde criteria. In dit overzicht selecteert men de lessen waaraan zij deel willen nemen. Via Instellingen → Proeflessen stel je in hoeveel proeflessen er maximaal aangevinkt mogen worden.

image
Lesaanbod

In de laatste stap geeft men eventuele opmerkingen in een open veld en verzend men het formulier. De aanmelder ontvangt vervolgens een e-mail ter bevestiging en de ledenadministratie ontvangt een e-mail ter informatie van de nieuwe aanmelding.

Als er in de instellingen een bedrag gevraagd wordt voor proeflessen zullen deze via Mollie in de laatste stap betaald moeten worden.

Kan een proefles zijn of haar aanmelding wijzigen?

In de reeds al benoemde bevestigings e-mail staat een link om de proeflessen aan te passen en bijvoorbeeld andere lessen te selecteren. Hiervoor moet men eerst de geselecteerde les deselecteren voordat men een andere les kan selecteren. Alleen lessen die nog komen gaan kunnen aangepast worden.

Hoe meld een proefles zichzelf af?

Zodra alle geselecteerde proeflessen zijn geweest ontvangt de proefles een mail om in te schrijven. Hierin zit ook de optie om zichzelf af te melden bij het systeem. Bij het afmelden kunnen ook vragen gesteld worden waarom men niet meer verder wil. (zie volgende vraag).

Hoe vraag ik een proefles waarom hij geen lid wil worden?

Zodra een proefles aangeeft geen interesse te hebben om lid te worden, kun je vragen stellen op de afmeldpagina van een proefles. Dit stel je in via instellingen → proeflessen. Hier staat een optie om open velden toe te voegen die gevraagd worden zodra een proefles zichzelf wil afmelden.

De resultaten hiervan zijn te zien in Ledenbeheer → Proefles afmeldingen.