KlubKampioen
Registreren

Inloggen

Om extra gegevens te kunnen zien op de website of om je eigen gegevens te kunnen bewerken moet je inloggen op de website. Hiervoor gebruik je het e-mailadres wat bekend is bij de sportvereniging

Hoe logt een lid in op de website met e-mailadres?

Voor het inloggen op de website ga je naar de knop inloggen. Hier vul je het e-mailadres in wat bekend is bij de sportvereniging. Daarna ontvangt u een mail met daarin een link om in te loggen.

Hierna bent u ingelogd op de website.

Hoe log een lid in op de website met een wachtwoord?

Om in te kunnen loggen met een wachtwoord op de website moet de administrator een wachtwoord aanmaken voor het lid. Dit kan in de instellingen sectie van de website. Vervolgens ga je naar rechten en daar vind je 'Wachtwoord aanmaken'. Hier vul je het e-mailadres van het lid in en een wachtwoord wordt gemaakt voor het lid. Bij de eerste keer inloggen met het wachtwoord wordt het lid gevraagd het wachtwoord te wijzigen.

Leden kunnen zelf ook hun wachtwoord wijzigen. Dit kan via de gebruikersinstellingen van een ingelogd lid.

Het lid ontvangt geen verificatiemail?

Bekijk op het dashboard (leden → meer inzicht) of het lid in de filter staat 'Problemen met e-mailadres'. Als dit het geval is moeten deze eerst opgelost worden. Mocht het lid er niet bij staan dan kan het zijn dat we in de spam terecht gekomen zijn. Als dat niet het geval is, probeer dan het e-mailadres waar vanaf verstuurd wordt toe te voegen aan het adresboek van het lid.

image
Problemen met inloggen